onsdag 17. september 2014

MiZzion 3:16 - Lofoten (Lørdag)

Da var MiZzion 3:16 Tour startet, og vi fikk en kanon start ved å dra til Lofoten 6-7 September, å møte gamle bekjente og noen nye.
Planen for turen var veldig enkel, å dra til Liland(et lite sted utenfor Leknes) og spille lørdagskvelden. På turen ned over fant vi ut at, siden vi hadde god tid til vi skulle spille, så kunne vi dra en liten omvei.
Så vi dro til Henningsvær og utforsket stedet, siden de fleste av oss ikke hadde vært der før. Gud hadde gikk oss en nydelig dag, med et fantastisk vær, så vi bestemte oss for å nyte Henningsvær så mye som mulig.
Da vi begynte å kjøre videre, fikk John Erling en anrop. Tydeligvis var det en cowboy-festival i Lofoten, hvor det var utrolig med folk samlet på et sted. Så vårt neste stopp ble da Leknes, hvor alt foregikk.
På band turer er det ikke alltid vi får sjansen til å gjøre så mye, siden turene kun varer i 2-3 dager. Vanligvis er det bare å kjøre til stedet, henge med folkene der og spille, også får vi tid til å bare slappe av før vi enten drar eller sier god natt. Det i seg selv er utrolig, for hadde vi gjort så mye sprell hver gang vi drar på band tur, så hadde de fleste blitt utslitt. Men det er greit en gang i blant.
På kvelden under møtet spilte vi en sang som heter, "Herre, ditt navn". Det var definitivt den sangen som folk reagerte sterkest på den kvelden, og faktisk hele den helgen. Kvelden gikk fra "en fin konsert av noen flotte unge mennesker," til "et rom fylt av en utrolig atmosfære," eller med andre ord Den Hellige Ånd. Gud kalte på 3 personer den kvelden, til å komme frem og gi sitt liv til han.

Møtet endte med flere folk som ble berørt av Den Hellige Ånd, og en veldig lang, men veldig inspirerende og treffende tale av Nils Emil Pettersen.
Etter møtet var det mat og snakk med folk, der vi ble helt uventet spurt om å spille under dåpen dagen etterpå. Så etter at folk var dratt var det planlegging av spilleliste, også litt tull og moro før alle sammen sluknet.
~ Kine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar